onsdag den 14. marts 2012

Chitwan dag 2.

Vi stod op omkring kl. 6 og spise morgen og var klar til at køre ned til den flod vi skulle sejle kano på. Nede ved breden lå 20 kanoer som var hugget af træstammer, og sådan en tog vi. Bare sidde og kigge på morgen disen der bevæget sig hen over vandet og krokodillerne der svømme stille og lydløst fra bred til bred. Høre fuglene der fløjtet og se deres super flotte farver. Alt det sad vi midt i.
Efter en 45 min i kano lagde vi til en bred, for at forsætte turen videre ind i jungle. Der så vi flere fugle samt teramitbo og guiden fortalte om hvordan bjørnene kom og spiste dem. Efter noget tids gang kom vi til "elefant baby/gravide center" hvor vi så de små baby elefanter på 3 mdr. Og op til 3,5 år de var så søde.
Dernæst skulle vi køre i jeep ned til folden igen for at prøve at bade med en elefant. Vi kom ned og skulle kravle op på elefanten, som så gik ud i vandet og pustede vand på os flere gange. Lidt koldt men vildt og så sjovt. Så lige med et ligger den sig ned og smider os i vandet. Og det gjorder den to gange. Så sjovt og lidt vildt. (:

Så kom vi tilbage til hotellet hvor solen bare bagt så dejligt!:D så vi lå en halv time i solen og jeg fant en hængekøje i skyggen og fik en nap men lidt Jack Johnson i ørene ind til vi skulle spise omkring 12.30, herefter var programmet frit til vi skal på elefant safari kl 15!(:
P. S. Billederne er dårlige da det er billeder af billedet fra mit kamera(:

1 kommentar:

  1. Hold da helt op - jeg vil også bade med elefanter :-) Det er vildt hvad i oplever.

    SvarSlet