torsdag den 5. april 2012

Umphang trek

Bangkok- ma sot
Vi kørte fra Bangkok kl 21 om aften i en total luksus bus med aircondition, lækkert! Næste morgen kom vi til ma sot kl 6 og kom til et lille lejlighed hvor vi sov et par ekstra timer på gulvet, i en sovesal.

Masot:
Næste morgen fik vi lov at tage et bad og fik morgenmad. Efter kørte vi til et flydende market i ma sot hvor vi kigget på alle mulige mærkelig og spændende ting. Om eftermiddagen kørte vi i jeep, hvor sad med thai'er og sad på et lad med bænke. Vi kørte til et lille resort 4 timer væk fra ma sot, hvor vi sove en nat. Næste morgen tog vi jeepen ned til vandet, for at "rafte" ned af en fold til vores treks starts punkt.
Vejret var vildt varmt da vi drog af sted på det første styk vi skulle gå. Vi gik i 3,5 time gennem bambus skov og jungel, og kom til sidst frem til en Camp hvor der var en flod vi kunne bade i. Mens vi stod i vandet kom der små fisk og spiste dødehudseller af vores ben og føder, det var vildt sjovt. Om aften fik vi alle et krus de havde laver af bambus som vi fik lov af få dem Med hjem(:
2 trek dag:
Vi startet med morgenmad og så gik vi alle sammen op til et vandfald der skulle være asiens største! Men vi badet, tog sol og vasket hår, hygget rigtig meget. Efter frokost begyndte vi på anden strærk som var to timen. Til vi kom til en lille landsby hvor vi skulle overnatte i et lokalt hus. Om aften var vi på besøg ved en familie der lod os prøve deres tøj. Vi sad og snakket med dem rigtig lang tid. Om aften sov vi på gulvet under myggenet.
3 trek dag.
Vi stod op og så kom der nogle elefanter efter os og tog os tre timer gennem junglen tilbage til jeepen der kørte os til masot også luksus bus til Bangkok (;

Ingen kommentarer:

Send en kommentar